PAVILON SÁTOR SÖR PIACI ÁRUS ESKÜVŐI IPARI GARÁZS SÁTOR!

ACÉL ÉS ALUMÍNIUM VÁZAS, RENDEZVÉNY PARTY RAKTÁRSÁTOR GARÁZS SÁTORGARÁZS SÁTORCSARNOK RAKTÁR IPARI PAVILON SÁTOR! VATTACUKOR GÉP ÉS POP-CORN GÉP ÉRTÉKESÍTÉS

ÁLLÁS : ÁLLÁSOK : ÁLLÁSKERESŐK : ÁLLÁSFIGYELŐ !

Pénzügyi tanácsadókat keresünk magas kereseti lehetőséggel!


PÉNZÜGYI / BIZTOSÍTÁSKÖZVETÍTŐI ÁLLÁSOK BETÖLTÉSÉHEZ KERESÜNK TANÁCSADÓKAT, ELSŐ SORBAN CSONGRÁD MEGYE, DE AKÁR MAGYARORSZÁG TERÜLETÉRŐL BIZTOSÍTÁSI-HITELKÖZVETÍTŐ munkakörbe!

MEGLÉVŐ CÍMANYAG FELDOLGOZÁSSAL SEGÍTJÜK MUNKATÁRSAINK JÖVEDELEMSZERZÉSI LEHETŐSÉGÉT!

ELŐNY - FELTÉTEL: BIZTOSÍTÁSI ÉS HITELKÖZVETÍTŐI, NETWORK MARKETINGBEN SZERZETT TAPASZTALAT, GYAKORLAT!

Átképzést biztosítunk!

JÖVEDELEM - TELJESÍTMÉNYARÁNYOS - szerzési és fenntartási jutalékból áll!


ÚJ ÁLLÁSOK BETÖLTÉSÉHEZ KERESÜNK…

Biztosítási és pénzügyi tanácsadókat keres a piacon előkelő helyet elfoglaló pénzügyi vállalkozás, meglévő címanyag feldolgozásához!

Vállalkozásunk közvetítői szerződésben áll a hitelezésben - biztosításközvetítésben jártas pénzügyi vállalkozásokkal!

Gyakorlattal, végzettséggel garantáltan, a szakmában kiemelt egyedülállóan magas fizetésed lehet! Amennyiben más területen dolgozol ingyenesen átképzünk pénzügyi szakembernek!

Pár év alatt nyugdíjba mehetsz…!

Gyere hozzánk biztosítási és hiteltanácsadónak, évtizedek helyett dolgozz pár évet, és anyagi jólétben vonulj nyugdíjba. Ez nem valami üres marketingduma, hanem színtiszta valóság! Ha szeretnél többet megtudni munkahelyről, ahol ezt megteheted, gyere el Ingyenes bemutató-tájékoztató előadásunkra!


Fontos!

Alább röviden összefoglaltuk a főbb tudnivalókat a feladatkörről, amivel kezdeni fogsz nálunk, ha a bemutató után úgy döntesz, hogy gyorsítósávban akarod kijárni az élet iskoláját…

Mit csinál egy hitel és biztosítási tanácsadó?
• Egy tanácsadó munkája a tanuló időszakban 4 részből áll (tanulóidőszak: 4-8 hét, ami alatt már pénzt keresel):
1. potenciális ügyfelek szerzése (listából telefonos időpont egyeztetés) - új potenciális igénylőket kutat fel, a vállalkozás kapcsolatrendszer kiaknázása, stb.)
2. időpont egyeztetés az igény felméréshez - az előző pont szerint felkutatott potenciális hiteligénylőket behívja irodánkba egy felmérésre, amit egy gyakorlott hiteltanácsadó vezet le
3. gyakorlaton való részvétel - tárgyalásokon vesz részt, mint tanuló, megfigyeli és elsajátítja a hitelszakma gyakorlati részét
4. elméleti tananyag elsajátítása - szabadidejében tanulja az elméleti anyagokat, amiből később vizsgázik

Amikor egy hiteltanácsadó gyakorlottá válik (a tanuló időszak után), már csak két feladatot végez:

1. hiteligények felmérése, és hitelkérelmi anyag összeállítása - a neki egyeztetett tárgyalások során felméri az ügyfél igényeit, és a tanultak alapján összeállítja a hitelkérelmi anyagot, hogy 33 bank több száz hiteltermékéből a legjobb ajánlatot tudjuk kiválasztani az ügyfelének.
2. ügyek végigkísérése, ügyfelek segítése - a hitelkérelmi folyamat során végigkíséri az ügyeket, és segédkezik az ügyfél papírjainak a beszerzésében, valamint a bankkal való kapcsolattartásban és szerződéskötésben
Milyen tulajdonságok, képességek szükségesek a hiteltanácsadói munkához?
• üzletkötéshez szükséges tulajdonságok (jó kommunikáció, tárgyaláshoz, ügyfélszerzéshez szükséges képességek, nyitott alapszemélyiség)
• pontosság, szervezettség, jó időbeosztás, önmenedzselés, a nagyfokú pontosságot igénylő off-line és on-line adminisztrációhoz

Mennyit keres egy hiteltanácsadó?

• a betanulási időszakban tanulói jutalékot kap az általa behozott ügyfeleknek megszerzett hitelek összegéből. Ez az összeg tőled függ, hiszen nem fix hanem jutalék, de elmondható, hogy egy a munkáját jól végző tanuló, átlagosan 100-300 ezer forint között fog keresni. Természetesen itt sincs felső határ.
• betanulás után tanácsadói jutalékot kap, ami a tanulói jutalék minimum háromszorosa, tehát egy gyakorlott tanácsadó, átlagosan 180-600 ezer forint körül fog keresni. A profik ennek a két-háromszorosát is megkereshetik.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 35
Tegnapi: 118
Heti: 397
Havi: 1 681
Össz.: 330 598

Látogatottság növelés
Oldal: ÁLLÁS - MUNKA AJÁNLATUNK!
PAVILON SÁTOR SÖR PIACI ÁRUS ESKÜVŐI IPARI GARÁZS SÁTOR! - © 2008 - 2021 - bankbiztositas.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »