SÁTOR PAVILON SÁTOR SÖR PIACI RENDEZVÉNYSÁTOR ÁRUS HARMONIKA EASY UP SÁTOR!

Pavilon sátraink Vízállóak, vízlepergetősek, belül gumis, kívül szövet - v. PVC, UV szűrős! RENDEZVÉNY-PARTY-RAKTÁRSÁTORNAK! IPARI ÉS SÁTORCSARNOKOKNAK! ELADÁS BÉRBEADÁS!

translationbooklet.jpg

AMERIKAI JOGOSÍTVÁNY (NATÍV JOGOSÍTVÁNY FORDÍTÁS) - EXPRESS IDL AGENT

 

AMERIKAI NEMZETKÖZI JOGOSÍTVÁNY ÜGYNÖK! 

Telefonos elérhetőségünk:

Mobil: +36 70 296 4404

 e-mail: 

 2013goldenway@gmail.com

 

Honlap: (Kérem rákattintani a WEBÁRUHÁZ címre!)

http://usa-express-idl.webnode.hu 

Dokumentumok az Igényléshez:

(A hivatkozás másolja ki, és illessze be a google keresőbe!)

 http://usa-express-idl.webnode.hu/request-for-documents

 

 Non Governmental Organization Translation Driver's License On 29 Foreign Languages! 

 

 MI A NEMZETKÖZI VEZETŐI ENGEDÉLY?

A Nemzetközi Jogosítvány (vagy engedély) által kibocsátott, a szervezet fordítása a nemzeti jogosítvány, amely segít az autós vezetni a különböző területeken nem tapasztalható nehézségek különböző nyelvi akadályok. Ez a Nemzetközi Jogosítvány azonban csak akkor használható együtt az eredeti jogosítvány.

A cél a nemzetközi vezetői engedély ismertetett ENSZ-egyezmények a közúti közlekedésről és a biztonság, amit tartottak 1923, 1943, 1949 és 1968, valamint létrehozta a szabványok nemzetközi vezetői engedély.

Sok országban nem szervezetek, mint például az AAA az USA-ban, amelyek a nemzetközi vezetői engedély csak azoknak, akik rendelkeznek egy amerikai jogosítványt, és szeretné használni kívül az USA-ban. Szervezetünk segíti az embereket abban azokat az országokat, amelyek nem nyújtanak nemzetközi vezetői engedély nehézségek leküzdése vezetés az idegen országokban azáltal, hogy a nemzetközi jogosítvány.

A Nemzetközi Jogosítvány fordítása / értelmezése natív jogosítványt, és nagyon egyszerű, és könnyen érthető. A Nemzetközi Jogosítvány által kiadott szervezetünk két részből áll: egy műanyag kártya és útlevél-szerű füzet. A műanyag kártya hasonlít a formátuma más elismert vezetői engedély a könnyebb megértést. Az útlevél-szerű füzetnek angol adatok számozott idegen nyelvű fordítás mellett, hogy a könnyebb összehasonlítást és a megértés.

A biztonsági funkció, hogy elkerülhető legyen a hamisítás nemzetközi jogosítvány, a Security Shield Hologram, amely magában foglalja minden kártya. Védi a kártyát, meghosszabbítja az életet, és kiküszöböli annak lehetőségét, hamisítás. 

 

Ha utazik a világban, vigye magával International Jogosítványt!

A Nemzetközi Jogosítvány által biztosított IDL Express Services fordítása a hivatalos állami kibocsátású natív jogosítványt a több nyelven, úgy tervezték, hogy könnyen használható és könnyen érthető mind az angol és nem angol beszélő. Ez hasznos lehet előny autósok, akik utaznak a tengerentúlon, amelyek nehézségekkel küzdenek a különböző nyelvi akadályok bemutatásával, hogy a tisztviselők, hogy segítsen nekik jobban értelmezni a natív jogosítvány.

DP vagy közismert nevén a nemzetközi vezetői engedély a, amelyekről a kormányzati szervek, mint például a helyi DMV és más magánszervezetek, kibocsátására felhatalmazott IDP által a fogyasztók számára. Az IDL nincs hivatalos státusza, és nem biztosít semmilyen jogi kiváltságokat vagy jogokat a fogyasztókra.

 

Szolgáltatások és díjak:     

A Nemzetközi Jogosítvány igazolványkép-füzet tartalmaz nyolc oldalt több nemzetközi nyelveken képviselő a National Jogosítvány kíséretében a műanyag kártya akkora, mint egy hitelkártya, amely elfér a pénztárca kényelmesen. 

IDL Express kínál a hajózás több mint 45 különböző országban szerte a világon. További információ Szállítás / Levelezési folyamatot.     

 USA Lakcím szolgáltatás:

(Los Angeles, California)  100,00 $ 

 

   Típusú IDL dokumentum Lejár Díjak
  IDL FÜZET és műanyag kártya - 1 év  
1 év
 
$ 150,00 
  IDL FÜZET és Műanyag kártya - 3 év
3 év
$ 200,00 
  IDL FÜZET és Műanyag kártya - 5 év
5 év
$ 300,00 
  IDL FÜZET és Műanyag kártya - 10 év
10 év
$ 400,00 
  IDL FÜZET és Műanyag kártya - 20 év
20 év 
$ 600,00 
   
 
 

 

 

  Szállítás és kezelése Services
 
  USPS KIEMELT USA SERVICE ONLY - 8,00 $ - Csak USA!
  USPS gyorsposta USA SERVICE ONLY - $ 20,00 - Csak USA!
  DHL NEXT DAY USA SERVICE ONLY - $ 38,00 - Csak USA!
  DHL GROUND USA SERVICE ONLY - $ 15,00 - Csak USA!
 

DHL International (10-15 munkanap) - 70,00 $ / EURÓPA

DHL International (3-5 munkanap) - 100,00 USD /Európa

 

 

* Ha a kártya elvész vagy ellopják, akkor lépjen kapcsolatba velünk azonnal jelenteni az elvesztés vagy lopás, és gondoskodik a szabad csere kártyát kell küldjük el. Meg kell őriznie a nemzeti vezetői engedély és egy másolatot a nemzetközi vezetői dokumentum egy kényelmes helyen, elkülönítve a IDL kártyát.

Clause:

We do not assume any legal liability if the international driver's license - (IDL) applicant does not have a valid driver's license in Hungary (suspended, revoked, etc .. it never was). Always convinced of the IDL applicant's duty to ensure that the IDL applications, respectively. In the domestic automotive operation is valid driver's license, otherwise it shall bear all the legal consequences of the (IDL) applicants!

 

Kikötés:

Semmiféle jogi felelősséget nem vállalunk, ha a nemzetközi jogosítvány - (IDL) kérelmezőnek nincs érvényes hazai jogosítványa (felfüggesztették, bevonták, soha nem is volt stb...). Mindig az IDL kérelmező kötelessége meggyőződnie arról, hogy az IDL jelentkezés, ill. a gépjármű üzemeltetés során érvényes hazai jogosítvánnyal rendelkezik, ellenkező esetben annak minden jogi következményét az (IDL) kérelmező viseli! 

 

 

 

goldenway_-_logo_1372594127.jpg

 

          Contact:  2013goldenway@gmail.com

6533 Hollywood Blwd. Los Angeles, California 90028
 
sample.jpg
 
 
important_notice.jpg
 
internationaldriverslicense.jpg
 

 

images.jpg

 

 

jogsi.jpg

 

idc_card_images_1.jpg

 

A hivatalos nemzetközi vezetői által kiadott dokumentum a Nemzetközi Automobil Szövetség fordítása a nemzeti jogosítvány, amely csökkenti a kapcsolódó nehézségek különböző nyelvi korlátok, és hozzáteszi, a kényelem, hogy az autósok utazások különböző területeken. 

Azonban a hivatalos nemzetközi fordítása jogosítvány nincs hivatalos státusza, és nem biztosít semmilyen jogi kiváltságokat vagy jogokat a fogyasztókra. 

A nemzetközi vezetői engedély kiadása a kormányzati ügynökségek vagy magánjogi szervezetek által kijelölt egy ország kormánya az egyetlen hivatalos fordítását személy jogosítvány.

Bár sok országban nincs hasonló szervezetek az American Automobile Association (AAA), az USA-ban, amely a nemzetközi vezetői engedély, a szervezet kínál egy alternatív módja, hogy felszámolja a nyelvi különbségek utazás közben.

A stílus, hogy visszük az igen egyszerű és könnyen érthető. Az angol adatok számozott idegen nyelvű fordítás mellett, hogy a könnyebb megértést.

A hivatalos nemzetközi vezetői által kiadott dokumentum IAA két részből áll, egy műanyag kártya és a füzet. Az autós el kell végeznie mind mindenkor, együtt az eredeti érvényes licenccel rendelkezik.

Mi is folyamatosan, adatbázis valamennyi tagunk, amely biztonságosan található a honlapunkon. Az a személy, aki megkapta a hivatalos nemzetközi vezetői dokumentum irodánkban is nyomon követi a status beírja a nevét a "ellenőrizze a Status" ablakot.

Másik előnye az a hivatalos nemzetközi vezetői Dokumentum:
Nincs hivatalos teszt szükséges, mivel ez a fordítás az eredeti jogosítvány. A nyomtatott 8 nyelven - hat ENSZ hivatalos nyelvén (angol, francia, spanyol, orosz, arab és kínai), valamint a német és japán.
 
A hivatalos nemzetközi vezetői dokumentum nem jogi megfelelője a nemzetközi vezetői engedély (IDP), amely a hivatalos dokumentum szükséges külföldi vezetés és a bérlése egy autó.

Ha a hordozója az érvényes amerikai jogosítványt, és utazik az Egyesült Államokon kívül, vagy az Egyesült Államok területén, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba AAA iroda további információkat.

 

goldenway_-_logo_1372594127.jpg

 

http://usa-express-idl.webnode.hu

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 118
Tegnapi: 52
Heti: 685
Havi: 1 460
Össz.: 204 479
Oldal: AMERIKAI JOGOSÍTVÁNY! AMERIKAI NEMZETKÖZI JOGOSÍTVÁNY ÜGYNÖK IDL AGENT EXPRESS!
SÁTOR PAVILON SÁTOR SÖR PIACI RENDEZVÉNYSÁTOR ÁRUS HARMONIKA EASY UP SÁTOR! - © 2008 - 2017 - bankbiztositas.hupont.hu