PAVILON SÁTOR SÖR PIACI ÁRUS ESKÜVŐI IPARI GARÁZS SÁTOR!

ACÉL ÉS ALUMÍNIUM VÁZAS, RENDEZVÉNY PARTY RAKTÁRSÁTOR GARÁZS SÁTORGARÁZS SÁTORCSARNOK RAKTÁR IPARI PAVILON SÁTOR! VATTACUKOR GÉP ÉS POP-CORN GÉP ÉRTÉKESÍTÉS

ÉPÍTÉSI HITEL 2009-10-29 - 2010-12-29
 
ÉPÍTÉSI HITELNEK nevezzük azokat a lakáshiteleket, amelyek célja nem egy lakás megvásárlása, hanem ház vagy házrész építése, bővítése, felújítása vagy korszerűsítése.
Tehát ezek a hitelek is lakáshitelek, pontosabban lakás célú hitelek, amiből következik, hogy a kamatozásuk azonos (a kamattámogatott hitelek eltűnése óta).

A hitelcél igazolása:
Igényléskor a hatósági engedélyekkel, kivitelezési tervekkel, költségvetéssel történik (legyen minden jogerős, szóljon az igénylő nevére). A telek már az igénylő nevén kell legyen (kivéve, ha plusz ingatlant tudunk felajánlani az építendőn kívül).
Folyósításkor a bank által előírt építési készültségi fokozat elérése és a bank jelzálogjogának legalább széljegyen történő bejegyzése (vagy a bejegyzés elindítása).
(Minél később valósul meg a hitelcél, annál jobban elhúzódik a hitel folyósítása, és ez fordítva is igaz. Ezért az ügyfelek gyakran inkább a szabad felhasználású hitelt választják, ha nem nagy a beruházás illetve a felvett hitelösszeg mértéke.)

A hitel fedezete az építendő ingatlan lesz, az értékbecslő várható forgalmi értéket állapít meg a hitel igénylése után. Ha van másik ingatlan, amit fel tudunk ajánlani a banknak, és el is fogadja, akkor az lesz a helyettesítő ingatlan fedezet, és csak azt terheli majd jelzálogjog.

Az adható hitelösszeg a várható forgalmi értéktől függ, de legfeljebb annyi, amennyi az építés költségvetése. Ezen felül plusz ingatlan bevonása esetén kaphatunk még szabad felhasználású hitelt � például az építési telek előzetes megvásárlására.

A kondíciók kamatozásban megegyeznek a lakásvásárlási hitelek kondícióival, de lesznek plusz költségeink, mint például az értékbecslő által végzett helyszíni szemlék díja (kb. 15 000 Ft), a további részfolyósítások előtt.

TIPP: a házépítés, társasház építés nem illetékköteles, több százezer, sőt millió forintot megspórolhat, ha vásárlás helyett épít, vagy lakást építtet. És mivel ez is lakáshitel kondíciókkal történik, a hitele sem lesz drágább.
 
Felkeltettük érdeklődését?


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 118
Heti: 414
Havi: 1 698
Össz.: 330 615

Látogatottság növelés
Oldal: ÉPÍTÉSI HITEL!
PAVILON SÁTOR SÖR PIACI ÁRUS ESKÜVŐI IPARI GARÁZS SÁTOR! - © 2008 - 2021 - bankbiztositas.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »