PAVILON SÁTOR SÖR PIACI ÁRUS ESKÜVŐI IPARI GARÁZS SÁTOR!

ACÉL ÉS ALUMÍNIUM VÁZAS, RENDEZVÉNY PARTY RAKTÁRSÁTOR GARÁZS SÁTORGARÁZS SÁTORCSARNOK RAKTÁR IPARI PAVILON SÁTOR! VATTACUKOR GÉP ÉS POP-CORN GÉP ÉRTÉKESÍTÉS

VATTACUKOR ÁRUSÍTÁS RENDEZVÉNYEKEN...

vattacukor_arusitas__sator.jpg

 CSALÁDI NAPOKON, GYERMEKNAPOKON, KONCERTEKEN, FALU-, VÁROSNAPOKON, KISEBB-NAGYOBB RENDEZVÉNYEKEN, MELYEK RENDSZERES, ÉS MEGBÍZHATÓ RÉSZTVEVŐI VAGYUNK!

A RENDEZVÉNYEN TÖRTÉNŐ MEGJELENÉS ÁRÁT A MEGRENDELŐVEL KÖZÖSEN, MINDKÉT FÉL MEGELÉGEDÉSÉVEL ALAKÍTOTTUK KI EDDIG IS, ÉS EZEK UTÁN IS EZT AZ ELVET FOLYTATJUK!

VÁRJUK AZ ÖN(ÖK) SZÍVES MEGRENDELÉSÉT TELEFONON, (M: +36 70 296 4404) SMS-BEN, ÉS E-MAILBEN (BANKBIZTOSITAS@GMAIL.COM) A NAP 24 ÓRÁJÁBAN MAGYARORSZÁG, DE AKÁR AZ UNIÓ TERÜLETÉRŐL IS!

MEGHÍVÁS ALAPJÁN A MEGJELENÉSÜNK ÁRÁT, A MEGRENDELŐVEL ELŐZETESEN EGYEZTETJÜK, A RENDEZVÉNY NAGYSÁGÁNAK MEGFELELŐEN!

 


ÁTLAGOS MEGJELENÉSÜNK ÁRA RENDEZVÉNYEN:

Minimum 100 db vattacukor legyártását kérjük megrendelni, 350Ft/db áron+Szállítás+Kitelepülés költsége!

500 db vattacukor megrendelsés esetén 300Ft/db,

700db - 1.0000 db mennyiség esetén 250Ft/db,

1.200 db-tól 200Ft/db áron tudunk promóciózni!

Az Európai Uniós szabványnak, valamint a Magyar KÖJÁL előírásainak megfelelően, műszaki és egészségügyi háttérrel, az elvárásoknak megfelelően települünk ki!

Manapság már minden rendezvényen található vattacukor árus, sőt e rendezvények már el sem képzelhetőek nélküle!

 

Az év bármely szakában szeretnénk a minőségi elvárásoknak eleget téve, megrendelőinknek minőségi szolgáltatásunkat nyújtani. 

Gyermek-napok, falu-városnapok, családi napok, esküvők, zsúrok rendezvényein szoktunk felkérésre rendszeresen megjelenni.

Gépeink az összes EU és Magyar KÖJÁL élelmiszer higiéniai követelményeknek megfelelnek! 


Telefonon, e-mail-ben a nap 24 órájában állunk az Ön(ök) szolgálatára!


Árainkat a rendezvényeken történő megjelenés alkalmával előre, a megrendelőnkkel történő közös megegyezés, árkalkuláció szerint alakítjuk!


A fentieken túl ügyfeleink a további elvárásaikat személyes, vagy interneten, e-mailben történő találkozás keretében határozzák meg, ezért kérem Önt, hogy a kapcsolódási pontok megbeszélése érdekében –kérem- vegye fel vállalkozásunkkal a kapcsolatot elérhetőségeinken keresztül!

 

 

SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELŐ LAP

RENDEZVÉNYEN TÖRTÉNŐ MEGJELENÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI!

 

A megrendelt szolgáltatás a teljesítés előtt 2 munkanappal lemondható. Amennyiben a megrendelő 2 munkanapon belül mondja le az igényelt szolgáltatást, a rendezvény díjának átutalását követően, úgy abban az esetben a bérleti díj 50%-át a szolgáltató foglalónak tekinti! A rendezvény adott napon való lemondása esetén a szolgáltatás díjának 100%-át köteles kifizetni.

Amennyiben nem internetes megrendelés, hanem egyéb más, úgy a megadott elérhetőségre a szolgáltató elküldi a visszaigazoló szerződés feltételeit a megrendelőnek és az nem erősíti meg aláírásával a megrendelést 4 munkanappal a rendezvény előtt úgy megrendelést semmisnek tekintjük.

Amennyiben a rendezvény alatt fordult az időjárás szélsőségesre, a használat szüneteltetése után 30percre is szélsőséges az időjárás úgy véglegesen beszüntetjük szolgáltatást és ez nem terhelhető a szolgáltatóra, amennyiben az időjárás 30perc után engedi a megrendelő döntése alapján folytatjuk a szolgáltatást.

A megrendelő fizetését, a rendezvény díjának 50%-át előre átutalással köteles kiegyenlíteni számla ellenében a szolgáltatás megrendelésének a visszaigazolását követően 5munkanapon belül.

Nem fizetés estén a szolgáltatás nem kezdődik el!

Jelen szerződést, a felek átolvasták és megértették, mint akaratukkal megegyezőt aláírták.

Jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben felmerülő vita esetén felek törekszenek a peren kívüli megegyezésre, egyéb vitás esetekben a magyar jog egyéb rendelkezései az irányadók.

 

........................ 20..... .....................

 

___________________________        _______________________

           Megrendelő                                         MegbízottRead more: http://vattacukorkiraly.hupont.hu/8/vattacukor-arusitas-megrendelo-lap-altalanos-szerzodesi#ixzz4c2r6Dzbd

 

                         goldenway_-_logo_1372594127.jpg

 GOLDEN WAY - AGMA KFT.

 MOBIL:

+36 70 296 4404

 E-mail:

vattacukorbest@gmail.com

 

„Hogyan lesz a kristályos állagú cukorból, pehelyszerű édesség - Tündérpehely?”

A Vattacukorot először írják le a 18. században.  Abban az időben, a vattacukor drága volt, és munkaidő igényes törekvés, és nem volt általánosan elérhető az átlagemberek számára. A vattacukor gépet  1897-ben találták fel - A fogorvos William Morrison és John C. Wharton a cukrász, a Tennessee álambeli Nashvill-ben találta fel,  és vitte először a széles közönség elé az 1904-es világkiállításon , mint "Fairy Floss" néven, mely nagy sikert aratott, és 68.655 dobozt adtak el belőle, az akkori magas áron 25 ¢, a vásári belépő feléért árusították (ami mai áron 6 $). 

Joseph Lascaux, egy fogorvos New Orleans , Louisiana , feltalált egy hasonló vattacukor gépet 1921-ben. Tény, hogy a Lascaux szabadalom által nevezett édes édesség "vattacukor" és a "tündér fogselyem" név elhalványult, bár megtartja ezt a nevet ma is Ausztráliában

Az Egyesült Államokban december 7-én ünneplik a Nemzeti Gyapotcukor Napját.

Rájöttek arra, hogy egy megfelelő gépezet (akkoriban kézi hajtány)segítségével a finomra őrölt cukor állaga megváltoztatható, könnyű, pelyhes finomság készíthető belőle. Az új édességet „Fairy Floss” névre keresztelték, ez magyarul annyit tesz: tündérpehely.

Az általuk kidolgozott korabeli vattacukor-készítő gép elve a mai napig is változatlanul ugyanaz! A finom kristálycukrot (a hozzáadott színezékkel és ízesítő anyaggal elegyítve) a vattacukor készítő gép középén nagy sebességgel forgó fejbe töltik, amely rendszer magas hőmérsékletre hevíti a cukor keveréket, és megolvasztja azt.

Egy tipikus vattacukorfonó-gép egy forgó fejet tartalmaz (3500 fordulat/mp), melyben egy cukortartó tálka található. Ebbe öntik bele a kristálycukrot, vagy színesített cukrot (élelmiszer színezőanyaggal színezett cukor). Fűtőberendezéssel hevítik a forgó fej peremét. Az olvadt cukor a centrifugális erő hatására kilép a fej apró, perforált lyukain. A vattacukor előállításához gyakran a fejen található apró lyukakhoz és fűtőberendezéshez optimalizált színezett cukrot adagolnak. Ugyanis a túl finom kristályok olvadás nélkül kirepülnek a lyukon, míg a nagy méretű cukorkristályok túl nagyok ahhoz, hogy megfelelő módon felmelegedjenek, így lassítják a vattacukor fonását.

Az olvadt cukor kilépve a lyukakon a hidegebb levegővel érintkezve megszilárdul, és lehullva vattacsomószerűen összerendeződve felgyűlik a forgófejet teljesen körülvevő gyűjtőtálban. A vattacukorfonó-gép kezelője első lépésben addig vár, amíg a gép kellően felhevül és a fonásra alkalmas vattacukor kezd lerakódni a gyűjtőtál belső falán. Ekkor a kezelő a kezében tartott, egy irányba forgatott és a forgófej körül kúp alakban mozgatott hurkapálcára összegyűjti, felfonja a levegőben kavargó, de még csomóba nem rendeződött vattacukrot. Mikor a cukortartó tál kiürül, a gépkezelő újratölti. Az így előállított termék érzékeny a nedvességre. A párás nyári helyszíneken előfordul, hogy a vattacukor állaga emiatt csomós és ragadós lesz.

A vattacukor gyártásában modernizált újdonságnak számítanak a vattacukor automaták, amelyek automatikusan készítenek egy-egy adag vattacukrot. Ezekkel leggyakrabban az Egyesült Királyságban  és Tajvanon, találkozhatunk, ahol dobozokba csomagolva, vagy világító, illetve villogó pálcákra fonva árulják.

 

Textúrája: 

Ragadós és édes, hamar feloldódik a szájban (amorf jellege miatt). Gyapjú tapintású. A gép által felhevített cukor intenzív cukor illatú, de ezen kívül nincs különösebb aromája. Lágy és puha, amikor száraz. Nedvességgel érintkezve ragacsos és csomós lesz. Mivel a cukor higroszkópos tulajdonságú, és nagyon nagy felülettel rendelkezik, ezért egyre durvább, keményebb, tömörebb és általában kevésbé "pelyhesebb" ahogyan egyre több ideig érintkezik a szabad levegővel.

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 46
Tegnapi: 118
Heti: 408
Havi: 1 692
Össz.: 330 609

Látogatottság növelés
Oldal: VATTACUKOR ÁRUSÍTÁS RENDEZVÉNYEKEN - MEGRENDELÉS!
PAVILON SÁTOR SÖR PIACI ÁRUS ESKÜVŐI IPARI GARÁZS SÁTOR! - © 2008 - 2021 - bankbiztositas.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »