PAVILON SÁTOR SÖR PIACI ÁRUS HARMONIKA ESKÜVŐI SÁTOR!

2x2 2x3 3x3 3x4,5 3x6 4x4 4x6 4x8 5x5 és hexa 6m FÉM ÉS EXCLUSIV ALUMÍNIUM VÁZAS PAVILON SÁTOR!

VATTACUKOR ÁRUSÍTÁS RENDEZVÉNYEKEN...

vattacukor_arusitas__sator.jpg

 CSALÁDI NAPOKON, GYERMEKNAPOKON, KONCERTEKEN, FALU-, VÁROSNAPOKON, KISEBB-NAGYOBB RENDEZVÉNYEKEN, MELYEK RENDSZERES, ÉS MEGBÍZHATÓ RÉSZTVEVŐI VAGYUNK!

A RENDEZVÉNYEN TÖRTÉNŐ MEGJELENÉS ÁRÁT A MEGRENDELŐVEL KÖZÖSEN, MINDKÉT FÉL MEGELÉGEDÉSÉVEL ALAKÍTOTTUK KI EDDIG IS, ÉS EZEK UTÁN IS EZT AZ ELVET FOLYTATJUK!

VÁRJUK AZ ÖN(ÖK) SZÍVES MEGRENDELÉSÉT TELEFONON, (M: +36 70 296 4404) SMS-BEN, ÉS E-MAILBEN (BANKBIZTOSITAS@GMAIL.COM) A NAP 24 ÓRÁJÁBAN MAGYARORSZÁG, DE AKÁR AZ UNIÓ TERÜLETÉRŐL IS!

MEGHÍVÁS ALAPJÁN A MEGJELENÉSÜNK ÁRÁT, A MEGRENDELŐVEL ELŐZETESEN EGYEZTETJÜK, A RENDEZVÉNY NAGYSÁGÁNAK MEGFELELŐEN!

 


ÁTLAGOS MEGJELENÉSÜNK ÁRA RENDEZVÉNYEN:

Minimum 100 db vattacukor legyártását kérjük megrendelni, 350Ft/db áron+Szállítás+Kitelepülés költsége!

500 db vattacukor megrendelsés esetén 300Ft/db,

700db - 1.0000 db mennyiség esetén 250Ft/db,

1.200 db-tól 200Ft/db áron tudunk promóciózni!

Az Európai Uniós szabványnak, valamint a Magyar KÖJÁL előírásainak megfelelően, műszaki és egészségügyi háttérrel, az elvárásoknak megfelelően települünk ki!

Manapság már minden rendezvényen található vattacukor árus, sőt e rendezvények már el sem képzelhetőek nélküle!

 

Az év bármely szakában szeretnénk a minőségi elvárásoknak eleget téve, megrendelőinknek minőségi szolgáltatásunkat nyújtani. 

Gyermek-napok, falu-városnapok, családi napok, esküvők, zsúrok rendezvényein szoktunk felkérésre rendszeresen megjelenni.

Gépeink az összes EU és Magyar KÖJÁL élelmiszer higiéniai követelményeknek megfelelnek! 


Telefonon, e-mail-ben a nap 24 órájában állunk az Ön(ök) szolgálatára!


Árainkat a rendezvényeken történő megjelenés alkalmával előre, a megrendelőnkkel történő közös megegyezés, árkalkuláció szerint alakítjuk!


A fentieken túl ügyfeleink a további elvárásaikat személyes, vagy interneten, e-mailben történő találkozás keretében határozzák meg, ezért kérem Önt, hogy a kapcsolódási pontok megbeszélése érdekében –kérem- vegye fel vállalkozásunkkal a kapcsolatot elérhetőségeinken keresztül!

 

 

SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELŐ LAP

RENDEZVÉNYEN TÖRTÉNŐ MEGJELENÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI!

 

A megrendelt szolgáltatás a teljesítés előtt 2 munkanappal lemondható. Amennyiben a megrendelő 2 munkanapon belül mondja le az igényelt szolgáltatást, a rendezvény díjának átutalását követően, úgy abban az esetben a bérleti díj 50%-át a szolgáltató foglalónak tekinti! A rendezvény adott napon való lemondása esetén a szolgáltatás díjának 100%-át köteles kifizetni.

Amennyiben nem internetes megrendelés, hanem egyéb más, úgy a megadott elérhetőségre a szolgáltató elküldi a visszaigazoló szerződés feltételeit a megrendelőnek és az nem erősíti meg aláírásával a megrendelést 4 munkanappal a rendezvény előtt úgy megrendelést semmisnek tekintjük.

Amennyiben a rendezvény alatt fordult az időjárás szélsőségesre, a használat szüneteltetése után 30percre is szélsőséges az időjárás úgy véglegesen beszüntetjük szolgáltatást és ez nem terhelhető a szolgáltatóra, amennyiben az időjárás 30perc után engedi a megrendelő döntése alapján folytatjuk a szolgáltatást.

A megrendelő fizetését, a rendezvény díjának 50%-át előre átutalással köteles kiegyenlíteni számla ellenében a szolgáltatás megrendelésének a visszaigazolását követően 5munkanapon belül.

Nem fizetés estén a szolgáltatás nem kezdődik el!

Jelen szerződést, a felek átolvasták és megértették, mint akaratukkal megegyezőt aláírták.

Jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben felmerülő vita esetén felek törekszenek a peren kívüli megegyezésre, egyéb vitás esetekben a magyar jog egyéb rendelkezései az irányadók.

 

........................ 20..... .....................

 

___________________________        _______________________

           Megrendelő                                         MegbízottRead more: http://vattacukorkiraly.hupont.hu/8/vattacukor-arusitas-megrendelo-lap-altalanos-szerzodesi#ixzz4c2r6Dzbd

 

                         goldenway_-_logo_1372594127.jpg

 GOLDEN WAY - AGMA KFT.

 MOBIL:

+36 70 296 4404

 E-mail:

vattacukorbest@gmail.com

 

„Hogyan lesz a kristályos állagú cukorból, pehelyszerű édesség - Tündérpehely?”

A Vattacukorot először írják le a 18. században.  Abban az időben, a vattacukor drága volt, és munkaidő igényes törekvés, és nem volt általánosan elérhető az átlagemberek számára. A vattacukor gépet  1897-ben találták fel - A fogorvos William Morrison és John C. Wharton a cukrász, a Tennessee álambeli Nashvill-ben találta fel,  és vitte először a széles közönség elé az 1904-es világkiállításon , mint "Fairy Floss" néven, mely nagy sikert aratott, és 68.655 dobozt adtak el belőle, az akkori magas áron 25 ¢, a vásári belépő feléért árusították (ami mai áron 6 $). 

Joseph Lascaux, egy fogorvos New Orleans , Louisiana , feltalált egy hasonló vattacukor gépet 1921-ben. Tény, hogy a Lascaux szabadalom által nevezett édes édesség "vattacukor" és a "tündér fogselyem" név elhalványult, bár megtartja ezt a nevet ma is Ausztráliában

Az Egyesült Államokban december 7-én ünneplik a Nemzeti Gyapotcukor Napját.

Rájöttek arra, hogy egy megfelelő gépezet (akkoriban kézi hajtány)segítségével a finomra őrölt cukor állaga megváltoztatható, könnyű, pelyhes finomság készíthető belőle. Az új édességet „Fairy Floss” névre keresztelték, ez magyarul annyit tesz: tündérpehely.

Az általuk kidolgozott korabeli vattacukor-készítő gép elve a mai napig is változatlanul ugyanaz! A finom kristálycukrot (a hozzáadott színezékkel és ízesítő anyaggal elegyítve) a vattacukor készítő gép középén nagy sebességgel forgó fejbe töltik, amely rendszer magas hőmérsékletre hevíti a cukor keveréket, és megolvasztja azt.

Egy tipikus vattacukorfonó-gép egy forgó fejet tartalmaz (3500 fordulat/mp), melyben egy cukortartó tálka található. Ebbe öntik bele a kristálycukrot, vagy színesített cukrot (élelmiszer színezőanyaggal színezett cukor). Fűtőberendezéssel hevítik a forgó fej peremét. Az olvadt cukor a centrifugális erő hatására kilép a fej apró, perforált lyukain. A vattacukor előállításához gyakran a fejen található apró lyukakhoz és fűtőberendezéshez optimalizált színezett cukrot adagolnak. Ugyanis a túl finom kristályok olvadás nélkül kirepülnek a lyukon, míg a nagy méretű cukorkristályok túl nagyok ahhoz, hogy megfelelő módon felmelegedjenek, így lassítják a vattacukor fonását.

Az olvadt cukor kilépve a lyukakon a hidegebb levegővel érintkezve megszilárdul, és lehullva vattacsomószerűen összerendeződve felgyűlik a forgófejet teljesen körülvevő gyűjtőtálban. A vattacukorfonó-gép kezelője első lépésben addig vár, amíg a gép kellően felhevül és a fonásra alkalmas vattacukor kezd lerakódni a gyűjtőtál belső falán. Ekkor a kezelő a kezében tartott, egy irányba forgatott és a forgófej körül kúp alakban mozgatott hurkapálcára összegyűjti, felfonja a levegőben kavargó, de még csomóba nem rendeződött vattacukrot. Mikor a cukortartó tál kiürül, a gépkezelő újratölti. Az így előállított termék érzékeny a nedvességre. A párás nyári helyszíneken előfordul, hogy a vattacukor állaga emiatt csomós és ragadós lesz.

A vattacukor gyártásában modernizált újdonságnak számítanak a vattacukor automaták, amelyek automatikusan készítenek egy-egy adag vattacukrot. Ezekkel leggyakrabban az Egyesült Királyságban  és Tajvanon, találkozhatunk, ahol dobozokba csomagolva, vagy világító, illetve villogó pálcákra fonva árulják.

 

Textúrája: 

Ragadós és édes, hamar feloldódik a szájban (amorf jellege miatt). Gyapjú tapintású. A gép által felhevített cukor intenzív cukor illatú, de ezen kívül nincs különösebb aromája. Lágy és puha, amikor száraz. Nedvességgel érintkezve ragacsos és csomós lesz. Mivel a cukor higroszkópos tulajdonságú, és nagyon nagy felülettel rendelkezik, ezért egyre durvább, keményebb, tömörebb és általában kevésbé "pelyhesebb" ahogyan egyre több ideig érintkezik a szabad levegővel.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 119
Tegnapi: 58
Heti: 530
Havi: 1 956
Össz.: 290 009
Oldal: VATTACUKOR ÁRUSÍTÁS RENDEZVÉNYEKEN - MEGRENDELÉS!
PAVILON SÁTOR SÖR PIACI ÁRUS HARMONIKA ESKÜVŐI SÁTOR! - © 2008 - 2020 - bankbiztositas.hupont.hu