PAVILON SÁTOR SÖR PIACI ÁRUS HARMONIKA ESKÜVŐI SÁTOR!

2x2 2x3 3x3 3x4,5 3x6 4x4 4x6 4x8 5x5 és hexa 6m FÉM ÉS EXCLUSIV ALUMÍNIUM VÁZAS PAVILON SÁTOR!

Tisztelt Hiteligénylő, Tisztelt Hölgyem/Uram!

Szükséges dokumentumok listája a Jelzálog hitelkérelem benyújtásához:

 • Személyi igazolvány + lakcímkártya + egyéb igazolvány (adókártya, TAJ kártya, útlevél, jogosítvány) másolata. Minden beadott iratnak még 90 napig érvényesnek kell lennie. Amennyiben több tulajdonosa van az ingatlannak, minden tulajdonostól be kell kérni az említett iratokat, majd minden egyes, bejegyzést tartalmazó oldaláról fénymásolatot kell készíteni. A másolatok minden oldalát alá kell írnia az ügyfélnek.
 • 30 napnál nem régebbi Hiteles Tulajdoni lap,
 • Családi ház esetén Hiteles Térképmásolat + Alaprajz (kézzel készített is elfogadott).

 

 • Az ügyfél személyi számát hivatalos formában kell igazolni. Ez általában a lakcímkártyán feltüntetésre kerül.

 

 • Amennyiben a hitelügylet bármely szereplője 65 év feletti személy, az illetékes háziorvossal kell kitöltetni egy formanyomtatványt, általunk előre elkészített készített dokumentumot.

 

 • Társasház esetén mellékelni kell az alapító okiratot is, ha a társasház kevesebb, mint 6 lakásból áll.

 

 • Ha van fennálló tartozás bejegyezve a tulajdoni lapon (másik hitelintézettől, vagy magánszemélytől, cégtől), akkor mindenképpen kell egy hivatalos, eredeti nyilatkozat a hitelnyújtótól, amin a folyósítás utáni 10. napra kerül kiszámításra a pontos tartozás összege.

 

 • Haszonélvezet, özvegyi jog nem lehet a tulajdoni lapon. A haszonélvezetről, özvegyi jogról le kell mondani, legkésőbb a szerződéskötés napján, és a folyósításhoz a törlésnek a tulajdoni lapon már legalább széljegyen szerepelnie kell.

 

 • Kitöltve és aláírva kell benyújtani a „Házastársi nyilatkozat"-tot, melyen az igényelt hitel fedezetéül szolgáló ingatlan tulajdonosa/tulajdonosai kötelesek nyilatkozni arról, hogy van-e házastársuk. Amennyiben van házastársuk, úgy jelölni kell az adatlapon, hogy milyen státusszal bírnak a hitelügyletben. Az a házastárs, aki sem résztulajdonosa a jelzáloggal terhelendő ingatlannak, sem hitelfelvevő, készfizető kezesként kerül bevonásra az ügyletbe.

 

 • Amennyiben már végrehajtás alatt áll az ingatlan, mindenképpen küldjék át az anyagot irodánknak, hogy véleményt tudjunk mondani róla. Amennyiben engedélyezzük a végrehajtás kiváltását, akkor a végrehajtótól szintén az aktuális folyósítást követő 10. napra kérjük a pontos kalkulációt.

 

 • Az ügyfélnek minden esetben alá kell írnia az „Előzetes indikatív ajánlatot", az „Ügyfél adatlap" kitöltött példányát és az „Ügyfél tájékoztatót", melyeket szintén csatolni kell az anyaghoz. Kérjük, hogy a fent felsorolt anyagokból egy másolati példányt mindenképp hagyjanak az ügyfélnél!

 

 • Csak az értékbecslési díj befizetése után megy ki a helyszínre az értékbecslő. (A hitel folyósítása esetén az értékbecslési díjat jóváírjuk az ügyfél számláján).

 

 • Ha az ingatlannak már van biztosítása, akkor kérjük mellékelni a biztosítási kötvény másolatát és az ügyfél által aláírt „Megbízási szerződés"-t, melyet az AGMA KFT. készített el.

 

 • Amennyiben társasházi ingatlan a fedezet, úgy a közös képviselőnek is nyilatkoznia kell arról, hogy az ingatlan biztosítva van vagy sem.

 

 • A biztosítás hiánya esetén az ügyfél szerződéskötéskor a helyszínen köt biztosítást az AGMA Kft. segítségével. Ekkor az első 3 havi biztosítási díjat is be kell fizetni ahhoz, hogy biztosítása érvényes legyen.

 

 • Ha minden anyag elkészült és az értékbecslési díj is befizetésre került, akkor kuldjük az értékbecslőt szemlére, amit minden esetben mi rendelünk meg.

 

 

Üdvözlettel:


AGMA Hiteliroda Kft.-Kratochwill Ágnes ügyv.ig.

Telefon: M: 06-70-296-4404


e-mail: bankbiztositas@gmail.com Hlap: www.bankbiztositas.eu

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 114
Tegnapi: 58
Heti: 525
Havi: 1 951
Össz.: 290 004
Oldal: HITELKÉRELEM BENYÚJTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK!
PAVILON SÁTOR SÖR PIACI ÁRUS HARMONIKA ESKÜVŐI SÁTOR! - © 2008 - 2020 - bankbiztositas.hupont.hu