SÁTOR PAVILON SÖR PIACI ÁRUS HARMONIKA EASY UP SÁTOR!

Pavilon sátraink Vízállóak, vízlepergetősek, belül gumis PVC UV szűrősek!

 

automosas.jpg

FIGYELEM!

HÍRDETÉSÜNKBEN FELSOROLT ÁRAINK NEM MINŐSÜLNEK AJÁNLATTÉTELNEK!

A Ptk. 2013. ÉVI V. TÖRVÉNY ALAPJÁN, AZ ÁRAINK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, NEM MINŐSÜLNEK AJÁNLATNAK, ÉS NEM FŰZŐDIK HOZZÁJUK AJÁNLATI KÖTÖTTSÉG!

A SZERVÍZKÖLTSÉG A RÁFORDÍTOTT MUNKA ALAPJÁN ELTÉRHET AZ IRÁNYADÓ ÁRAKTÓL!

IZZÍTÓGYERTYA SZERELÉSE KIFÚRÁSA - A HENGERFEJ LEVÉTELE NÉLKÜL, A SZERELÉS NAPJÁN! AUTÓJÁT MÉG AZNAP HAZAVIHETI, AZT NEM KELL NÉLKÜLÖZNIE!

devil_car_system_logo.jpg

HA Sérült / Beleszakadt / Beletört...
HÍVJA TELEFONSZÁMUNKAT!

Telefonos elérhetőségünk:

Mobil: +36 70 296 4404

 

ALAPÁR 50.000.-Ft+ÁFA/Ingyen hibajavítás!
 
(Amennyiben csak 1db beletörött izzítógyrtyát kell eltávolítani, és a többivel nem kell foglalkozni!)
 
 JŐJJÖN EL SZERELŐMŰHELYÜNKBE, MELY SZEGEDEN TALÁLHATÓ!
 
A szerelést a műhelyünkben vállaljuk elvégezni, nem szállunk ki a helyszínre!

 

Kérjük a munka folyamatos elvégzése érdekében, telefonon szíveskedjen ídőpontot egyeztetni!

 

M.tel./sms: +36 70 296 4404

 

E-mail: bankbiztositas@gmail.com

  

 

Az Alapár tehát 50.000.-Ft + ÁFA!
 
(Amennyiben 1db már beletörött, vagy az eltávolítás érdekében történő törés miatt, a hengerfejbe beleragadt izzítógyertyát kell eltávolítani.
Több törött gyertya eltávolítása esetén a db árunk csökken!)
 
FIGYELEM!

Nem csak beletörött izzítógyertyákkal foglalkozunk, hanem akkor is vállaljuk a gyertyacserét, amennyiben még meg sem próbálták kiszedni (ezt ellenőrízzük a szerelés megkezdése esetén), de ekkor is

felszámoljuk az

50.000.-Ft + ÁFA alapárat!

(Nem tervezhető előre ugyanis, hogy a 4-6db izzítógyertya cseréje 1órát, vagy 8órát vesz igénybe!)

A beletörésért nem Ön, vagy az Ön szerelője a hibás, hanem az autógyártók a “hibásak”, mert annyira vékony falú és hosszú acél izzítógyertyákat terveztek, hogy hosszabb idő után beleégnek az alumínium hengerbe, és többször síma fúrással, a motor bontása nélkül eltávolíthatatlanok!

FIGYELEM!

AZ ÍZZÍTÓGYERTYA KIFÚRÁSA CSAK EGY LEHETŐSÉG AZELŐTT, MIELŐTT MEG KELLENE BONTANI A SÉRÜLT, VAGY BELESZORULT GYERTYA MIATT A HENGERFEJET, DE CSAK 90%-BAN GARANTÁLT A SIKERE, TEHÁT 100 GYERTYÁBÓL 10 GYERTYÁT NEM SIKERÜL EZZEL A MÓDSZERREL SEM KIVENNI!

Abban az esetben ugyanis, ha az izzító gyertya bármely kis darabja a szereléskor mégis, óhatatlanul beleesik a motorba, a hengerfejet ekkor valóban le kell venni, de a szerelési díjba ekkor már beszámítjuk az addig kifejtett munkaóra értékét, és a gyertyaszerelésért külön díjat ekkor nem számítunk fel.

(Ekkor csak a ráfordított óradíjat kérjük el, de amennyiben nálunk szerelteti az autóját, a gyertyahkifűrásra fordított óradíjat nem számoljuk fel, vagy később azt levonjuk a szerelési díjból!)

AMENNYIBEN NEM EREDMÉNYES A KÍFÚRÁS, EZT KÖVETŐEN MEG KELL BONTANI A MOTORT, MELY KÖLTSÉGÉRŐL ÁRAJÁNLATOT TUDUNK ADNI, DE ANNAK KÖLTSÉGE A GJMŰ TULAJDONOST TERHELI, TEHÁT A SZERELÉS EKKOR SEM HIBÁS, ÉS NEM KÁROKOZÁS!

(A szerelés költsége ekkor sem áthárítható a műhelyre!)

 
Professzionálisan vállaljuk, Sérült – Hengerfejbe szakadt - Beletörött izzítógyertya kifúrását – eltávolítását, a gyertya helyének tisztítását - menetjavítását a hengerfejből, a motorblokk szétszerelése károsítása, a hengerfej levétele nélkül, A SZERELÉS NAPJÁN!
 
Az Izzító gyertyák szerelését, gépjármű típus függetlenül vállaljuk!
 
Előnyei: Jelentős idő- és költségmegtakarítás, könnyű kezelhetőség.

 

Javaslatunk beletört izzítógyertya esetén: 
 
Célszerszámok, és hozzáértés hiányában SEMMIKÉPP ne álljon neki házi módszerekkel szerelni, mert nem fog pozitív eredményt elérni!
 
FORDULJON SZAKSZERVÍZÜNKHÖZ!

 

Tapasztalatunk szerint, ha beletörik az izzítógyertya a hengerfejbe, akkor a megkönnyíti a munkákat, ha “barkács” módszerekkel nem állnak neki kiszedni. (pl. ráheggesztés - "fúrás/faragás).
 
Általában a barkácsolás következménye, hogy tönkreteszik a hengerfejben lévő menetet, vagy ráhegesztenek az izzítógyertyára. Esetleg beletörnek egy fúrót. Eredményt általában nem szoktak vele elérni, csak annyit, hogy a munkákat rendkívül módon megnehezítik, mely jelentős munkaidőráfordítást, és költségnövelést eredményez!        
 
Izzítógyertya kifúrás!
 
NE TEGYE! 
FORDULJON SZERELŐ MŰHELYÜNKHÖZ!
 
Munkafolyamat:

 

- Az izzítógyertyák helyének feltárása, a gyertyákhoz való hozzáférés-szerelés,  
- A beletört, beleszakadt izzítógyertyát szakszerűen kiszedjük,kifúrjuk (M8x1, M9x1,M10x1),
- A menetet javítjuk. Ha sérült akkor újra perselyezzük. M8x1, M9x1,M10x1,        
- Speciális vékony drótkefével, kitakarítjuk a gyertya fészkét,                                      
- Ha rendelkezésre áll az új izzítógyertya, azt speciális spray-vel befújjuk (1400 Celsius fokig hőálló) és beszereljük. A spray hosszú távon meggátolja, az ismételt korom lerakódást!
- A leszerelt alkatrészek visszaszerelése,
- Motorhibakódok számítógépes kiolvasása, tőrlése az autó elektronikai rendszeréből.

 

Árak, munkadíjak

Szervizünk a szinte mindig fix munkadíjakkal dolgozik! Amikor meg kell bontani a motornak egy részét ahhoz, hogy ki lehessen kalkulálni a javítási költséget azt szoktuk javasolni, hogy szánjunk rá szükség szerint fél, vagy egy órát arra, hogy a konkrét alkatrészig megbontsuk a motort és amikor már tudjuk, hogy mit kell javítani akkor már tudunk összegekről beszélgetni. Sajnos nem tudjuk megmondani "látatlanban" a hibát, és azt sem, hogy a szerelés mennyibe fog kerülni! Az alkatrészeket a kiskereskedelmi forgalmi árakon adjuk, és nem számítunk fel "szerviz felárat"!

Az Izzítógyertya szerelést gépjármű javító műhelyünkben végezzük, mely munka átlag minimum Tervezhető minimális Alap Költsége Nttó 50.000Ft - 120.000.-Ft -ig terjedhet, mely függ az autó márkától - és évjáratától, az izzítógyertyákhoz való hozzájutás szerelési idejétől, a szerelés bonyolultságától, és attól, hogy a gyertyák mennyire vannak beragadva a hengerfejbe! 

A SZERELÉS MEGKEZDÉSE ELŐTT (A TULAJDONOS JELENLÉTÉBEN) ELLENŐRÍZZÜK, HOGY MINDEN SZERELTETNI KÍVÁNT GYERTYA SÉRÜLÉSNÉLKÜLI-E, VAGY NEM!

A TÉNYÁLLÁSRÓL JEGYZŐKÖNYVET VESZÜNK FEL, A TULAJDONOS ALÁÍRÁSÁVAL ELFOGADTATVÁN AZT!

Amennyiben 1db gyertya van már beletörve a hengerfejbe, annak az eltávolítása, és menetjavítása, új gyertya beszerelése ~ min. 50.000.-Ft+ÁFA.

(A szereléskor, vagy már a szerelés megkezdése előtt beletörött gyertyák eltávolítása/kifúrása - gyertya helyének menetjavítása - új gyertya beszerelése +20.000Ft/db). 

Beletört izzítógyertyák kifúrása (Áraink Nettó árak):

1db 50.000.-Ft + ÁFA + Hibaolv./Javítás
2db 80.000.-Ft + ÁFA + Hibaolv./Javítás
3db 100.000.-Ft + ÁFA + Hibaolv./Javítás
4db 120.000.-Ft + ÁFA +Hibaolv./Javítás

A számítógépes hibakiolvasás - hibajavítás munkafolymatát, az izzítógyertya szerelését követően az autó elektronikai rendszerébe történő csatlakozással, autospecifikus számítógépes programmal végezzük el!

Read more: http://izzitogyertya.hupont.hu/#ixzz41NClhq9R

Beletört izzítógyertya kifúrás, leszerelt hengerfej esetén (Nettó árak):
1 db: 20.000.- 
2 db: 30.000.- 
3 db: 40.000.- 
4 db: 50.000.- 

Az IZZÍTÓGYERTYA szerelést gjmű. javító műhelyünkben végezzük, mely munka átlag minimum Nttó TERVEZHETŐ KÖLTSÉGE 50.000.-Ft - 120.000.-Ft-ig terjedhet, mely függ az autó márkától - és évjáratától, az izzítógyertyákhoz való hozzájutás szerelési idejétől, a szerelés bonyolultságától, és attól, hogy a gyertyák mennyire vannak beragadva a hengerfejbe! 

A már beletörött, vagy a szerelés folyamán beszakadó ízzítógyertyák eltávolítása + 20.000.-Ft/db.

A számítógépes hibajavítás, a szerelést követően az autó elektronikai rendszeréből Ingyenesen végezzük!

Az izzítógyertya menetes része csere esetén (amennyiben nem cserélték azt a szervizkönyv javaslata alapján), a motor blokkba általában általában beletörik, és benne marad, a gyertya nem jön ki egészben, hanem darabokban. 
 
A szerelőműhelyek álláspontja az, hogy ezt a beleszakadt menet részt meg sem próbálják "kioperálni", hanem a Hengerfej levételét javasolják, mely szerfelett költséges, minimum 300.000.-Ft - 1.000.000.-Ft bekerülési költséget, és legalább 15 nap kiesést jelent a közlekedésből, az ügyfél számára.
 
Mi esélyt biztosítunk arra, hogy ne kelljen a hengerfejet levenni, mely munkafolyamat számunkra 90%-ban eredményes, tehát a beszakadt részt, az esetek 10%-ban nem sikerül eltávolítanunk.
 
Az Izzítógyertya metszete:
 
(A menetes résznél törik bele a hengerfejbe!)

 

 
 
izzitogyertya_metszet_2.jpg
 
Az Izzítógyertya felépítése:
14._abra.izzitogyertya_felepitese.jpg

 

Izzítógyertya a hengerfejben:

 

izzitogyertya_a_motorban.jpg

 

 
Beszakadt izzítógyertya: ("barkácsolt"):

 

beletort_izzitogyertya_hengerfejbe2.jpg

 

 
beletort-izzito-gyertya.jpg

 

 
(Alapesetben ugyanis minden szerelőműhelynek az az álláspontja, hogy a beszakadt gyertya miatt, a hengerfejet le kell venni.)
 
Abban az esetben, ha az izzító gyertya bármely kis darabja a szakszerű szerelés ellenére mégis beleesik a motorba, a hengerfejet valóban le kell venni, de a szerelési díjba ekkor már beszámítjuk az addig kifejtett munkaóra értékét, és a gyertyaszerelésért külön díjat ekkor nem számítunk fel.
 
(A szerelés költsége ebben az esetben is a gjmű tulajdonost terheli, tehát a szerelés nem HIBÁS!)

 

GOLDEN WAY SPARK PLUG

 

Mobil: 06702964404

mail: bankbiztositas@gmail.com

 

izzitogyertya_kiszerelo_keszlet.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 60
Tegnapi: 133
Heti: 460
Havi: 1 962
Össz.: 247 097
Oldal: IZZÍTÓGYERTYA SZERELÉS SÉRÜLT BELESZAKADT BELETÖRT? HÍVJON!
SÁTOR PAVILON SÖR PIACI ÁRUS HARMONIKA EASY UP SÁTOR! - © 2008 - 2019 - bankbiztositas.hupont.hu